resim
Emil Konradsen Ceide
Takım:Rosenborg
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Norveç
  • 2
    kaliteli kumaşa sahip olan kanat oyuncusu.

    twitter'da bazı arkadaşlar dile getirdiğinde geniş listeme alıp haftalarca takip ettiğim bir oyuncu.

    rosenborg kulübü bu sezon genç oyunculara çok ciddi şanslar veriyor.
    carlo holse gibi genç ama baya kreatif bir oyuncuları var, fiziği larin'e benzeyen ama takımdaki kaliteli sol kanat bolluğundan ileri uçta oynayan noah holm var. 18 yaşında olmasına rağmen yaşından çok büyük olgunlukta oynayan odin thiago holm var.
    çok keyifli bir takım olmuşlar.

    emil ceide an itibariyle kaminski'den birkaç seviye aşağıda bir oyuncu.
    tarz olarak yavru nwakaeme'ye benzettim.
    tekniği gerçekten iyi seviyede, oyun görüşü de iyi ve yürüyerek adam da geçiyor. adım frekansı da jakub kaminski'yi andırıyor. bu ikilinin en büyük ortak noktası bu.
    asist yapmayı da seven yapıda olduğu için bazen hocaları oyuncuyu sağ kanatta da değerlendiriyor. süre aldığı her maçta birden fazla kez fark yaratacak şekilde kilit pas attığına da şahit oldum.

    kaminski'ye nazaran en büyük eksisi, takım savunması kısmında. defansif ikili mücadelelere pek girmiyor, ön alan baskısında da kaminski kadar gayretli değil. tabii ki oynadıkları takımların şablonları da oyuncuların defansif durumlarını etkiliyor. dünyanın en iyi pres yapan oyuncusuna da sahip olsanız, takım halinde baskı yapmadığınızda sabaha kadar sahada gezdirirler sizi.
    bir de kaminski savunma arkasını koşullarla biraz daha zorluyor, bu arkadaş biraz daha set oyununu seviyor.

    oyuncu genelde enerjisini hücumda kullanmak için saklıyor. nwakaeme kadar ikili mücadelelerde ayakta kalacak dengesi yok henüz ama yaşı da düşünüldüğünde ve oyuncunun anatomik yapısı da göz önüne alınıdığında bunu halledebileceğini düşünüyorum.
    forma bulduğu süre zarfında skor katkısı da veriyor ama bazen son vuruşları galatasaray'a yeni gelmiş bruma gibi etkisiz olabiliyor. bu yaştaki bir oyuncunun kendine o vuruş açısını yakalaması daha değerli gibi geliyor bana.

    toparlamak gerekirse, emil ceide gayet beğendiğim bir oyuncu. zekasıyla var olan bir oyuncu, eksiklerini gidereceğinden eminim. yaşı da uygun olduğu için çok rahat yoğrulabilir.
    kaminski'ye göre çok daha ucuza malolabilir, avantajı da bu.
    yabancı sınırı galatasaray'ın elini kolunu bağlıyor şuan ama kısıtlamaların kalktığı bir ortamda değerli bir takviye olabilir.

    galatasaray yetkililerinin bu oyuncuyu daha daha bir alıcı gözle takip etmelerini öneriyorum.

    edit: enrtrymi noktasına virgülüne kopyalayıp, kendi gözlemi gibi paylaşan twitter hesaplarına itibar etmeyiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın