resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 662
    sacha boey oynarken defansta bekleyen, yedlin oynarken hücum bindirmelerini sıklaştıran bek oyuncumuz. buna kendi kendine karar verdiğini düşünmek en hafif tabirler saflık olur. oynadığımız futbol, beklerden birinin savunma ağırlıklı oynayarak geride eksik yakalanmamızı engellemek üzerine kurulu. yedlin ofansa çıktığı zaman arkada verdiği boşlukları van aanholt'a göre daha fazla boşluk bırakıyor. sacha boey'un olduğu tüm maçlarda daha dengeli oynamamızın sebebi de bu.

    diğer yandan, tartışılacak konu bu arkadaşımızın yeterliliği. hepimiz, tüm takımın ve hatta yedeklerin iyi oyunculardan kurulu olmasını ve minimum eksikle oynamasını istiyoruz ama her pozisyonda bunu sağlayamadık maalesef. bunun en bariz örneği de şu an van aanholt. açıkçası, çok göze batan veya berbat bir savunmacı olduğunu düşünmüyorum ama geldiğinden beri her maça 11 başlayan ve gerek dinamizm gerek oyun aklı gerekse de pozisyon bilgisi olarak ne vereceği belli olduğu için bu kadar eleştirilmesini de mantıklı bulmuyorum.

    gol yiyeceğiz tabi ki. gol yememe şansımız yok zaten. ama bizim bu sezon* asıl sorunumuz gol atamamak. golleri sıralamaya başladığımızda aldığımız 3-1, 4-1 ve hatta 2 gol yiyerek aldığımız galibiyetlerde bu kadar göze batmayacak futbolcularımızın hataları.

    tüm bunları bir araya getirdiğimde, futbolcularımıza henüz sezonun çeyreğine gelmişken bu kadar yüklenmenin manasız olduğunu düşünüyorum. iyi yoldayız, çok daha iyi olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın