resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 660
    kesik yemek zorunda olan oyuncu. an itibariyle takımın en zayıf halkası. kesinlikle çok verimsiz oynuyor. suya sabuna dokunmadan arada kaynıyor. her maç 7 puan alıyor görünmesi de ilginç keza 6.5’un üzerinde oynadığı bir maç gelmiyor benim aklıma. hücumda son toplarda bütün tercihleri hatalı, asist falan yapsa ya da kilit pas verse kıyamet alametidir. e savunmada da bölgesini sürekli boş bırakıyor. ne diye oynatıyoruz o halde? bir maç ömer bayram sol bekte oynasın iddia ediyorum sol kanattan daha iyi hücum ederiz. ömer bu takımın as sol beki asla olamaz önce bunu söyleyeyim ama şu an pva yerine ömer’i izlemeyi tercih ederim. en azından orta açar, bir kaç asist yapar bir şekilde.

    ayrıca savunması da iyi değil bu adamın. her maç onun bölgesinden atak yiyoruz ve arka direğe çevrilen top sonucu gol geliyor. sonra da yedlin’e suç atıyoruz fakat olayın başında her şey pva’nın rakibe çok alan vermesi ve rahat rahat orta imkanı sunması üzerine oluşuyor. rakibi hiç rahatsız etmiyor, basmıyor, önünden geçen toplara müdahale edemiyor.

    biraz yedek bekleyip, formanın garanti olmadığını görürse daha özverili oynayacağını düşünüyorum. maksimumu buysa zaten yandık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın