resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2834
    taylan'ın bu seneki istatistiklerine bakanınız oldu mu? gol/asist değil ama top kapma başarısı ve sayısı, pas isabeti, top kaybından kaçınma gibi istatistiklerden bahsediyorum. görmeden hayatta inanmazdım, ama bu istatistiklerin hepsinde berkan kutlu'nun önünde. berkan sadece hava toplarında ve biraz da kilit paslarda daha iyi. tabii ki maç sırasında bana da berkan daha iyi görünüyor, fakat taylan hızından dolayı hantal görünse de görünmez iş mi yapıyor diye düşündürdü. taylan'ı bu sene en beğendiğim maç da zaten tribünden izlediğim 16 eylül 2021 galatasaray lazio maçının ikinci yarısıydı.

    büyük ihtimalle 4 kasım 2021 galatasaray lokomotif moskova maçına girse bir şekilde çıkarırdı takım. ama fatih hoca saygı duyduğum bir karar ile maç başından beri tribünü de arkasına alıp ikiyi, üçü atmak istedi. takım inanılmaz boşluklar bulsa da bir türlü kaliteli şut çıkaramadı, maçı da 0.8 xg ile bitirdik zaten. büyük ihtimalle feghouli-taylan değişikliği ile oyunu tamamen kilitler, lokomotiv'in kontrapresini rahatça kontrol ederdik.

    fakat her şekilde gelecek iki maçtan puan alınması gerektiği için loko maçını 1 ya da 3 puanla kapamak önemli değil. hatta marsilya maçına daha da konsantre olunur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın