• 44100
    ilk üç maçta gol yemeyen, moskova'da kalesine isabetli şut bile attırmayan galatasaray karşısında doğrusu ruslar evlerindeki oyunlarının çok üstüne çıktılar. 90 dakika boyunca ne çaldığını bilmeyen bir hakeme biraz çirkefliklerini de katarak ve vakit geçirerek 1 puan peşinde koştular. ne işlerine yarayacaksa!

    1 saat geride kaldığında galatasaray santrfor değişikliğine gitmeliydi. bu seviyede bir takımın santrforu kaleyi gördü mü vurur. eveleyip gevelediğinizde iki puanı çöpe atarsınız. kerem ve berkan başta olmak üzere çok iyi mücadele eden, marcao ve nelsson ile yine sağlam duran ama beşiktaş derbisinde olduğu gibi yine arka direkte gol yiyip, tabelayı 1'den öteye götüremeyen bir galatasaray izledik.

    bu takımın geleceği var. bir terim takımı olmaları için de zamana ihtiyacı var. şimdilik bazı nüanslarda kayboluyorlar ama taraftarların sempatisini kazanmayı başardılar. dün gece üç puan alsalar arkalarına bile bakmayacaklardı. şimdi bu savunma performansını marsilya ve lazio maçlarına da taşıyıp hücumda artık halil'siz bir galatasaray 11'i düşünmek zorundalar.

    bülent timurlenk

    (bkz: 4 kasım 2021 galatasaray lokomotif moskova maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın