• 169
    dördüncü maçlar sonunda en yakın takipçimizden* 3 puan farkla lider devam ettiğimiz gruptur.

    çok fazla olasılığın konuşulacağı bir grup haline geldi bu grup.

    bizim yapmamız gereken iki maçta da yenilmemek. bu, grubu lider bitirmemizi sağlar. marsilya'yı yensek bile liderlik için lazio ile berabere kalmaz zorunda kalabiliriz. ipler yine de bu açıdan bizim elimizde. marsilya'ya yenilirsek kontrolü elimizden kaçırırız.

    bana kalırsa marsilya'yı da lazio'yu da yenebileceğimizi düşünmüyorum; ancak yenileceğimizi de düşünmüyorum. iki maçımız da çok büyük hatalar olmazsa berabere bitecekmiş gibi. özellikle lazio ile oyunumuz benziyor sanki. yine de lazio ile italya'da lazio için bir final maçının içerisinde yer almak istemem. özellikle bizim de kaybedecek şeylerimiz olursa.

    bizim dördüncü maçımızda l.moskova'yla berabere kalmamız onları da potada tuttu. l.moskova için lazio maçı bir final maçı olacak. lazio'dan alacakları bir galibiyet(hatta biz marsilya'dan puan alırsak bir beraberlik) marsilya için de son maçın zorlu geçmesine sebep olacaktır.

    dördüncü maçta l.moskova'yı yenseydik lazio ve marsilya maçlarından toplamda 1 puan bile almamız bizi lider bitirtebilirdi tabi.

    bizim içinse artık bekle ve gör tadındaki final maçımız: 25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçı. belki de bu maçtan sonra lider bitirmeyi bile garantilemiş oluruz kimbilir.

    marsilya için de ya tamam ya devam tadında bir maç olacak elbette. çok zor ve gergin bir maç olacak.

    büyük bir fırsatı teptik. ilk maçlarda elde ettiğimiz başka avantajları da kaybetmeyiz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın