• 102
    2021/22 sezonunda 3 tane iyi forvetimiz var ama 3'ü de sağlam bir forvetin arkasında yedek bekleyecek veya yanında oynayacak isim. 3 forvetimiz de as forvet olacak konumda değiller. 3 tane birbirinden farklı özelliklere sahip ikinci forvetimiz olduğunu düşünüyorum. as forvet olarak aldığımız falcao'nun da performansını ve gönderilişini düşününce şu an ki forvet krizimiz kaçınılmaz oluyor. kim oynarsa oynasın tam randıman alamıyoruz.

    diagne efsane performansları oluyor ama şampiyonluğa mücadele eden takımın olgun ve şampiyonluk görmüş bir forveti olması gerekiyor. diagne yaş olarak şampiyonluk görmesi olarak bu ihtiyacı karşılıyor olabilir ama özellikle şampiyon olduğumuz sezon kutlamalara katılmaması, takım ve taraftarla bütünleşememesi sebebiyle oynadığı ilk kötü maçta toparlanması zor oluyor.

    halil ve mostafa ise ikisi de genç, asla ve asla as forvetimiz olmamalılar daha pişmeleri gerekiyor. belki 3-4 sene sonra avrupa'da daha büyük takımların as forveti olabilirler ama şu anda bizim için yeterli değiller. eğer halil'i alamayacaksak mostafa'yı da düşünmüyorsak devre arasında bitirici, olgun ve en önemlisi şampiyonluk mücadelesi vermiş ve şampiyonluk görmüş bir forvet kadromuza katmalıyız diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın