• 92
    kazandığımız takdirde grupta bütün ipleri elimize alacağımız maç.

    dünkü basın toplantısında fatih hocanın ilk on biri açıklaması ile son oynadığımız 31 ekim 2021 galatasaray gaziantep fk maçında 22,3 yaş ortalamasına sahip olan koşan - basan - dinamik ileri 6'lı hattımızdan sadece barış alper yılmaz yerine oyun aklına, tecrübesine ve set oyununda etkili paslarına güvendiğimiz soso hamlesini görüyoruz. hoca hem oyuncuya verdiği mesaj ile hem de daha hücumcu bir anlayış ile bu maçı alıp hesaba kitaba en minimum seviyede girip grubu lider tamamlamak istiyor bu hamlesiyle.

    yönetimin stada gelen herkesin maça gireceğini açıklamasından ve satılan bilet rakamlarından sonra uzun zamandır özlediğimiz o taraftar coşkusunu yaşayacağız. lokomotiv takımı bu maçı son şans olarak görüp ileride baskıyla ve daha hücumu düşünen bir yapıda mı başlayacak yoksa geride bekleyip bizim onların sahasında oynadığımız maçta yaptığımız oyun planını mı benimseyecek, bu da maçın şekillenmesinde çok önemli bir etken olacak. şahsi görüşüm 0-0 oyunda geride bekleyip ileride baskı yapmayan kontralarla sonuca gitmeye çalışan bir anlayışla başlayacaklardır.

    kazasız belasız, takım ve taraftarın da eskisi gibi tam anlamıyla bütünleştiği, dosta güven düşmanlara korku saldığımız, potansiyelli genç oyuncularımızın çok önemli bir eşiği atladıkları ve gecenin sonunda galip geldiğimiz bir maç olur umarım.

    biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen
App Store'dan indirin Google Play'den alın