resim
Ersin Destanoğlu
Takım:Beşiktaş
Mevki:Kaleci
Yaş:23
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 49
    refleksleri özelinde kötü kaleci.

    peki hangi özellikleri onu öne çıkarıyor?

    bu çocukta da altay gibi fazla özgüven var, özellikle defans arkasına atılan topları sürekli kovalıyor ve doğru zamanda çıkıp bir çok net gol pozisyonunu önlüyor, benim en çok dikkatimi çeken özelliği bu oldu.

    her ne kadar kalede büyüyebilse de pozisyon alma konusunda çok problemli, özellikle aşırtma yemeye çok uygun pozisyonlarda konumlanıyor, rakipler bu konuya dikkat etse handikap yaratacaktır. şu ana kadar öne çıkmasının en büyük sebebi üzerinde baskı olmamasıydı, bundan sonra baskı da olmaya başlayacak ve rakip oyuncular zaaflarını da anlamaya başlayacaktır.

    altay her ne kadar gelişim gösterse de, bire birlerde çok iyi olsa da yan top zaafiyeti malum, oynadıkça da oyuncuların zaafı öne çıkıyor.

    sonuç olarak yetenek anlamında ersin vasat bir oyuncu, beşiktaş takımı rakip hücumlarını başlamadan yugoslav faulleriyle kestiği için kalesinde de fazla pozisyon görmüyor. gördüğünde de bu arkadaşta biraz şans da varki toplar hep üzerine geliyor, bu pozisyon tutmayla alakalı değil zira (bkz: 3 kasım 2021 sporting lizbon beşiktaş maçı)'nda paulinho'dan yediği gol buna güzel bir örnek.

    zamanla defansa küfrederkenki garip tepkilerini de görmeye başlarız zira kendisinin ağzı bayağı bozuk gözüküyor.

    nice istediği zamanda da söylemiştim, ederi 2-3 milyon euro şu an için zaten nice de 2 milyon euro teklif etmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın