• 2670
    beşiktaş'ı geçen sene beşiktaş yapan temposu idi o da bizim lige göre üstündü avrupa da bariz düşük kalıyor. atiba artık bu yıl yaşlandım dedi teixiare ilerliyen zamanda daha iyi duruma gelse bile beşiktaş' ın oyun yapısına uymayan biri özelikle orta sahanda kiralık aşkları pjanic varsa.

    sergen günü kurtarmalık olgun takımla ben bu yılı daha rahat sırtlarım dedi avrupa da ne yapsam kar mantığı ile bir kadro kurdu. işin bütününe bakarsak aslında beşiktaş başarılı bile olsa bu yıl zarar verdi kulübe. 5 oyuncu değişikliği ben en çok beşiktaş'a yarar diyordum çünkü yaşlı bir takım lig uzun fakat bu kadar erken fire vereceklerini düşünmedim onlar da düşünmedi :).

    galatasaray bonservise bir dünya para verdi dediler. tamam da güzel kardeşim 7 milyonluk nellson 6 küsürlük cicaldau oyuncu kiralar gibi ödeme planı ile bonservisi alındı. hadi diyelim şampiyon olamadık sonuçta bazı şeyler hemen olmuyor genç bir kimya hadi diyelim bu topçular parlamadı. avrupa pasaportlu milli takım oyuncuları bunlar. en az zararla yine elden çıkarırsın anlatamadık.. beşiktaş'ın elinden çıkarıp para kazanabileceği larin ve kaleci ersin dışında topçuları yok.

    beşiktaş futbol kulübü şampiyon olsa dahi seneye bankalar birliği anlaşması var ve de şampiyonlar ligine direk gidemediğin için oradan gelen yüklü para ile çarkı dönderemiyorsun.

    zamanında galatasaray da bu tarz hatalar yaptı ki başarı geldi ama riskti ve de drogba, melo zamanları euro 3 tl idi :). biz bunları söyleyince takım sempatizanı olduk varsın öyle desinler devam etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın