• 77
    hemen hemen her konuda galatasaray aleyhine karar alan kurum. bu sene 4 maçta seyirci kısıtlamasına göz yumdu, ceza vermedi. konu galatasaray olunca, 5 gün sonra stadlar açılacak olmasına rağmen avrupa’da o izni vermedi.

    geçen sene başakşehir’e avrupada oynuyor diye seyircili oynama izni verirken, aynı hafta besiktas macımızda seyirci alımını yasakladı. aynı şekilde geçen sene yasak varken fenerbahce deplasmanını seyirciye karşı oynadık. şampiyonluk maçında taraftarımız stada girmesin diye özel polis görevlendirilirken, besiktas son maçına polis eskortları eşliğinde kendi taraftarını sokabildi.

    küfür eden teknik direktörler, hakaret eden baskanlara cezalar ya verilmedi ya da verilebilecek en minimum ceza verildi. marcao bir hareket yaptı çat 8 maç. kulupler açıklama yapıyor ceza yok, galatasaray yönetimi açıklama yapıyor hemen ceza. konu galatasaray olunca kural kitabının aleyhine tarafı sonuna kadar kullanıyorlar, konu rakipler olunca ölü taklidi yapıyorlar.

    oğulcan konusu var, futbol tarihinde görülmemiş şekilde gs’a tazminat cezası verdi. halbuki kontratını fesheden ogulcan’dı, galatasaray’ın konu ile alakası yoktu, bu karar da cok büyük ihtimal mahkemeden dönecek.

    siyasileri arkasına alıp galatasaray’a uzun zamandır düşmanlık yapan tff, bakalım bu tutumunu ne zamana kadar sürdürebilecek. ne yazık ki 10 seneden fazladır tff, mhk, pfdk üyelerinin çok büyük kısmı galatasaray düşmanı üyelerden seçiliyor. bakın rakip takım üyesi ılımlı insanlar da var ancak özellikle kin güden, fanatik insanlar seçiyorlar. umuyorum galatasaray taraftarı bir sonraki seçimde bu yapılanların bilerek oy verir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın