• 2666
    bir dönem fenerbahçe'nin başı çektiği itici kulüplerin yeni lideri.

    hemen ardından rize onun ardından kasımpaşa geliyor. - rize ilk sırada bile olabilir ama liderlik vasfı yok swh -

    son zamanlarda iyice iticiliği ile ön plana çıkıyorlar. biraz aratırsanız konyaspor taraftarının da adana taraftarının da hatay'ın da bjk'yi eleştirdiğini görürsünüz. önceden de oluyordu tabi ama azınlık içinde kalıyordu. şimdi gündeme gelebilirler. bunun da ana etmeni tabi ki bu kulübün çok itici gelmesi.

    sene başında açık açık bize torpil lazım diyen başkanlarının sözleri mi dersin, şampiyonlar ligi takımı oluşturuyoruz diyen yöneticiler mi dersin, yıldızlar topluluğu diyen taraftarı mı dersin hepsi ama hepsi 180 derece çark etmiş durumda.

    madem torpil geçildi size daha 3. maçtan lig düşünülür mü ? - şl gelirinin 3/1 eklenmesi değiştirilip 3/2 olması. -

    madem yıldızlar topluluğu neden istanbul'da 4 yediniz ?

    madem bu kadronun hedefi avrupa galatasaray'ın tesadüf olarak nitelendirdiğiniz uefa başarısı için uğraşsanız ya ?

    madem ülke puanı da ülke puanı en azından kazansanız ya ?

    futbol bu yenilgiler tabi doğal. ama sen daha 3 maç varken tutup trabzon , galatasaray dersen çelişkiye düşüyorsun. madem bu kadar ekseniniz lige odaklı bunca serzeniş niyeydi ?

    bu ve bunun gibi tüm soruların cevapları da basit aslında. etrafınızda görürsünüz torpilli insanları sürekli eleştirip kendisine torpil ayarlamaya çalışan, ahlak bekçisi kesilip en ahlaksız olan insanlar hepimizin etrafında var.

    beşiktaş maalesef çok ben merkezli bir kulüp. her şeyi ama her şeyi kendi lehlerine bükmek istiyorlar. ama bu sadece babamızın ligi'nde olabilir. çünkü edirne'den ötede kısmen de olsa liyakat ve 'adalet' bolca var. zaten bu yüzden de tek kelam edemiyorsunuz.

    umarım dakika başına gol yersiniz. swh
App Store'dan indirin Google Play'den alın