resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 385
    mevcut düzenin adeta vücut bulmuş bir diğer hali, küçük takımın her fırsatta mağdur olan başkanı.

    “onlarınki gol değil demedik, bizimki de gol” gibi akla zarar bir açıklama yapacak kadar cehalet cüretkarı. herkesi kör, alemi sersem sanıyor.

    kokuşmuşluğun, vasatlığın tezahürü kulübün, açıkça hakem kararları vasıtasıyla ciddi avantaj elde ederek kazandığı maçtan sonra bile sızlanarak, aklı selim taraftarların bile sinir uçlarıyla oynamayı başaran bir tuhaf yöneticisi.

    çok da “haklı” olmadan aldığınız üç puana taklalar atacağınız yerde, daha bir hafta geçmeden, utanmadan teknik olarak alakasız iki pozisyonu karşılaştırarak hala menfaat devşirme, mağduriyet çıkarma peşindesiniz. rezzan bey’in sabahki demecini gereksiz bulup eleştirsek de meydanı sizin “şeref” “hak” “hukuk” kavramlarını diline pelesenk edip, icraatte hiç oralı olmayan ahlaksızlığınıza bırakacak değiliz. “ne yazık ki”yanlış zamanda doğru yetişmiş insanların nezaketini aptallık sanmayın. remzi bey ve daha sonrasında hocamızın yaptığı nazik açıklamaların altında ezileceğiniz yerde yüzsüzce çıkıp bir de cevap veriyorsunuz ancak çok zamanınız kalmadı size ve size benzeyen herkese, her alanda ahlaklı, erdemli olmayı öğreteceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın