resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2329
    taraftarın biraz haksızlık ettiği oyuncu. daha doğrusu 1-2 hafta öncesine kadar böyleydi.

    marcao olayının daha yaşandığı akşam herkes marcao’yu asıp keserken kerem’in de masum olmadığını, son zamanlarda vücut dilinin sağlıklı olmadığını yazmıştım. o gün çoğunluk kerem’in tarafındaydı. sonra ise benim görüşüm bu olaydan kerem’in zararlı çıktığı. “senden sebep marcao’yun kaybettik, değmezmiş.” kafasına mı girildi bilmiyorum ama kerem alakalı alakasız eleştirilmeye başlandı bence.

    bu çocuk sene başından beri düzenli olarak takımın en faydalı oyuncusu herhalde berkan ile birlikte. topla gidiyor, arkaya sarkıyor, pozisyon yaratıyor, tempoyu yükseltiyor, yay civarından şutlar çıkartıyor, kritik goller atıyor.

    her şeyden önce ben cesareti için kutluyorum kerem’i. hiçbir zaman korkak oynamadı. sorumluluk almaktan kaçmadı. denemekten çekinmedi. bu adam 1.5 sezon önce 2. ligde top oynuyordu. ben futbolcunun cesur olanını severim. topu alıp sağa sola 5 metre herkes atar. evet kerem bazen olmadık işler de deniyor ancak hiç denememesinden iyidir. maçın her anında gol için çabalıyor, maçın her anında kovalıyor. böyle devam aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın