• 2656
    ağlayadursunlar.

    31 ekim 2021 galatasaray gaziantep fk maçı devam ederken resmi hesaplarından bir tweet atarak adalet herkese lazım mesajı vermeye kalkışmış camia. adaletsizliklerini tek tek anlatmaya gerek yok herkesin malumu. her şey oluyorsun da rezil olmuyorsun işte bu memlekette, utanma yok ki. geçtiğimiz sezon hak yiyerek aldıkları şampiyonlukla direkt olarak şampiyonlar ligine gittiler ve gelen para ile aldıkları yüksek maaşlı yıldızlarıyla ve ödedikleri bonservislere rağmen şampiyonlar liginde hüsrana uğradıkları için ve dönüp kendi liginde de hiç ışık vermediklerinden mütevellit açıkça kendilerine destek ve yardım kampanyasını doğrudan başlatmışlardır. sezon başında izledikleri transfer politikasının her sene şampiyon olmak üzere belki altından kalkılabilirliğini bildiklerinden kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar.

    teknik direktörleri geçmişte oluşturduğu imajı ve kamuoyunda bıraktığı izlenimi tersine çevirmek için her şeyi yapsa da olmuyor. yaşlı oyuncuları, esnek olmayan tek bir oyun anlayışları ve hafta içi eforları fena köşeye sıkıştırmış durumda takımlarını, bu süreçte destek almak için bütün bu algıları.

    sahi serdar saatçi, can bozdoğan, berkay vardar gibi isimleri kazandırmışlardı türk futboluna, ne oldu mecburiyetten miydi o? yoksa 30 ekim 2021 hatayspor beşiktaş maçında bu kadar eksikleri varken neden oynamadı bu gençler?

    ilahi adalet er ya da geç tecelli edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın