• 2654
    resmi hesaplarını twitter'dan engellediğim troll jimnastik kulübü.

    nedenine gelecek olursak;

    bir kulübün taraftarlarının olayı "kendi gözlerine göre" yorumlama hastalığı vardır. bu mutlak değişmezdir, herkes kendisinin çıkarına olacak şekilde bir kuralı kendi kafasına göre yorumlayabilir ki bunda (sorunlar olmasına rağmen) bir problem yoktur. zaten onlara "hı hı" diyip geçiyoruz, çoğunu sallamıyoruz bile bırakıyoruz kendi köşelerinde ağlıyorlar.

    ancak bir spor kulübünün resmi hesabının kendi taraftarlarının en troll olanının ancak yapacağı bir saçmalığı resmi hesabından twit atıp da sonrasında hiç bir şey olmamış gibi davranamaz!

    bak kardeşim, bak canım, bak cicim; futbol kural kitabı diye bir var, bildin mi? gerçi biliyorsun zaten, eminim bildiğine çünkü 2019'da konyaspor'a karşı oynadığınız maçtan sonra bu kuralı bire bir aynen twit atmışsın.

    ne diyor twitte:
    https://pbs.twimg.com/...=jpg&name=medium

    bak bu kuralı anlatmışsın, güzel. haklısın da evet doğrudan kalecinin görüş açısını engelleme var burada tamam.

    30-31 ekim 2021'de yaşanan peşpeşe pozisyonlara bakalım bir de, bak sizin trolllerinizden birisinin yaptığı görseli trt'de benim elektrik faturamdan aldığı katkı payı ile maaş alan bir troll gazetecinizin paylaştığı şekli ile paylaşarak anlatıyorum:

    https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=small

    bak şimdi, sizin maçta 14 numaralı futbolcu topa topuğu ile vururken top devam ettiğinde 4 numaralı oyuncu kenara çekilmese top ona çarpacak ve ofsayt olacak, aktif olarak oyunun içerisinde. kaleciyi bariz bir şekilde yanıltma var mı? var. yukarda 2019'da gösterdiğim twitteki kural geçerli mi? geçerli değil mi? hah. bizim attığımız golde morutan'ın yaptığı vuruş uzak köşeye gidiyor, nelsson sizin isyan ettiğiniz şekli ile ne aktif olarak oyunun içerisinde kalıyor (adam zaten geri çekilmeye gidiyor hani aktif alanda olmasa bile topa vurulmadığını düşün ceza sahasından çıkmaya doğru yani bizim kaleye doğru gidiyor) hem de top diğer köşeye vurulduğu için kalecinin görmesini engellemiyor. ne oldu, aktif alanda değil o zaman değil mi?

    hayır bak futbolu bilmiyor olabilirsiniz, sonuna kadar anlarım bilmemenizi. ama öğrenin bari be!

    her maç en az 2 kırmızı kartlık pozisyonunuz oluyor faul bile çalınmayan, bileğe basmalar dirsekler çift dalmalar vs. liste uzar gider. en basit örneği 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında attığınız 2. golden önce victor nelsson aleni şekilde michy batshuayi'den "yumruk" yedi boğazına, kimse bir şey demedi ve oyun aktı gol oldu. ayıptır ya. cidden ayıptır artık bu kadar bilmezlik!

    bir de bunların medyadaki trolleri var, apayrı bir boyuttalar. yok bülent uslu değil, onu medyadan saymıyorum o kepçe operatörü zaten. mesleği ciddi ciddi gazetecilik olan, köşe yazısı yazan trtspor'da falan çıkıp konuşacak kadar "itibar" gösterilen sözde gazetecilerden bahsediyorum. hepsi bu pozisyon üzerinden öyle bir ağlıyor ki istanbul'un barajları dolmuştur.

    gerçekten engelledim twitter hesaplarını. bak fenerbahçe'yi bile engellemedim, çaykur rizespor'u bile engellemedim ama bunlar artık öyle bir seviyeye geldiler ki trollükte engeli hak ettiler.

    kapatın kardeşim futbol branşınızı. bilmiyorsanız, öğrenemiyorsanız, futbolun f'si size çince kadar yabancı geliyorsa allah kitap aşkına kapatın futbol branşınızı, ne haliniz varsa görün!
App Store'dan indirin Google Play'den alın