• 2653
    uzun zamandır manipülasyon ve rant peşinde olan camia. 2021 - 2022 sezonunda tam gaz devam ediyor.

    sergen yalçın'ın maç esnasında dozu aşan sürekli itiraz hallerinin önünü almak için hakemler yakında beni atacaklar diyip sonraki maçlardan birinde küfür edip atılması ve beşiktaş camiasının utanmadan ''sergen söylemişti başına gelecekleri'' kamuoyunu yaratıp 1 maç ceza ile yırtması.

    ahmet nur çebi'nin ''bizim sakatlıkların hemen hepsi darbeye bağlı'' diye utanmazca yalan söylemesi. rakipler oyuncularımızı darbeyle sakatlıyor, bize karşı sert oyunuyorlar, kart verilmiyor gibi bir alt metne sahipti o açıklama. halbuki darbeye bağlı sakatlık yoktu.

    iç sahadaki galatasaray derbisinde kırmızı kart çıkmayan oyuncularına ağızlarını açmayıp ertesi hafta hatay deplasmanında ayan beyan ofsayt golleri üzerinden yine yalanla kamuoyu yaratma çabaları.

    bakın bunlar taraftarı uyutma amaçlı değil. taraftarı uyutma motivasyonu olan yönetici ve diğer bileşenler şampiyonlar ligi maçlarından sonra da konuşurdu. deplasmanda oynadıkları ajax maçında kenan karaman'ın golünün verilmemesine dair hiçbir ses getirici açıklama yapmamaları buna delalet. orda konuşsa onun karşılığı yok. burda karşılığı olduğunu bildikleri için sadece türkiye süper ligi özelinde bağırıp çağırıyorlar. taraftarları hep böyleydi ama yönetim ve camia içersinde sayılabilecek medya ve diğer unsurların bu tutumu tamamen rant elde etmek üzerine. fenerbahçe'den falan daha beter. fenerbahçe'de yıllardır gelmeyen şampiyonluklar ve başarısızlıklar yüzünden bir canı burnunda durum ve bunun getirdiği reaksiyon hali var.fenerbahçe'nin tutumu da yanlış ve ahlaken sakıncalı olsa da en azından anlaşılır bir tarafı olabiliyor yıllardır başarı olmadığı için. beşiktaş fener'le de aynı durum da değil dümdüz ahlaksız dezenformasyon ve rant kaygılı bir tavır halindeler. en son aziz yıldırım'ın 2010 öncesi halinde böyle bir şey vardı güçlü ve düzen lehine işlemesine rağmen bu tarz tavırlar takınırdı ve normalden çok daha fazla irrite ederdi şu anki beşiktaş'ta nefret objesi olma bakımından o minvalde bir şey haline geldi bende.
App Store'dan indirin Google Play'den alın