• 22
    hatayspor çok modern bir futbol oynuyor. tercihlerde hatalar olabilir ama o da kaliteyle alakalı. mehdi boudjemaa denen 23 yaşındaki oyuncu geçen sezonu kiralık olarak guingamp'ta kiralık olarak geçirdi. veya ayoub el kaabi 4 sene önce 6 milyon euro bedelle çin'e transfer olmuştu, hatayspor yakaladı. doğru scouting budur işte.

    en dikkatimi geçen ise hatayspor'un önde baskıyı orta ikili boudjemaa ve traore ile birlikte yapması. bunu özellikle golden sonra denediler. bu ikili diouf'a katılıp üçlü blok halinde baskıyı yaparken, kanat oyuncuları orta sahayı üçlüyor. bouedjemaa ve traore'nin dinamizminden faydalanıp, pjanic'in yokluğunda şok preslerle topu kapmayı amaçlıyorlar. kanat oyuncularını da fazla ileri göndermeyerek beşiktaş'ın kanattan oyun kurmasına izin vermek istemiyorlar. göbekten yarı sahaya kadar top almaya gelen alex'e, ribeiro devamlı birebir oynuyor.

    hatayspor, üçüncü adamı bulmada ve son tercihlerde biraz daha dikkatli olursa maçı koparacak golleri atar. beşiktaş çok kırılgan duruyor ama skoru bulursa oyun terse dönebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın