resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 20
    --- alıntı ---

    balotelli'den şok itiraflar

    ınter'in genç yıldızı balotelli, bir kez daha taraftarını kızdıracak açıklamalar yaptı. gana asıllı italyan futbolcu, “milano denince aklıma sadece milan takımı geliyor” ifadelerini kullandı.

    ınter'in genç yeteneği mario balotelli'nin, koyu bir milan taraftarı olduğu biliniyor. balotelli'nin milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, ınterliler bu duruma çok şaşırmıştı. balotelli'nin, formasını giydiği ınter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. genç futbolcunun son açıklamaları ise ınter taraftarını kızdıracak cinsten.

    balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, “milano denince benim aklıma sadece milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. ronaldinho transferiyle içindeki milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten balotelli, odasının duvarlarında brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. bununla da yetinmeyen balotelli, milan'ın manchester united ile yaptığı şampiyonlar ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.

    --- alıntı ---

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25064258/
App Store'dan indirin Google Play'den alın