• 93
    mustafa, diagne ve halil'i barındıran hat.

    üzerinde gereksiz bir şaibe dönüyor ve bunun müsebbibi fatih terim. mustafa gol orucunda da olsa, hafif formsuz da olsa bu takımın as forveti olmalıyken kendisi üç maçta iki gol atıp rakiplere kabus gibi çökmüşken 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı gibi önemli bir maçta rotasyon denen şeytan icadı için kesik yedi.

    neden? çünkü diagne, bir iki maçta sonradan oyuna girip rakibin yorgunluğunu fırsat bilerek önemli işler yaptı. hadi bizim ergen taraftarı ve mizaç olarak gözü yaşlı gezen pamukları anlarım, çarçabuk duygusal tepkiler verip diagne'yi şişirebilirler de fatih terim'e ne oluyor?

    mustafa bu takımın tartışmasız birinci santrforu olmak zorunda. hele de bu kadar formdayken birden kesilirse bunun adı kendi ayağına sıkmak oluyor. sonra bu hatta sorun varmış gibi uzun uzun konuşulur.

    mevcut forvet hattımız çok iyi. as santrfor mustafa, oyunun son bölümünde girip rakibi bitirebilen bir diagne ve top tekniği, oyun aklıyla bağlantı oyuncusu olarak değerlendirilmesi gereken halil. hiçbir kafa karışıklığı yok. o karışıklık, sevgi dilendi ve 90. dakikada rize'ye gol attırdı diye diagne'yi kayıran duygusal taraftarda ve hocada var. yoksa olaylara mantıklı bakan biri mustafa'yı böyle saçma rotasyonlara yedirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın