resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2808
    nasıl ki geçen sene insanlar övmek için sıraya giriyordu, ki olağanüstü performansından ötürü haklı olarak bir övgüydü bu, bu sene de* gerçekleri konuşmak gerekirse çok kötü oynuyor.

    ama öyle böyle değil hakikaten kötü. neredeyse takımı 10 kişi oynatma raddesinde kötü oynuyor. bazen maç içinde oyundan ziyade sadece taylan'ı takip ediyorum sanki kafasına bir şey takılmış da o şekilde maça çıkmış gibi. pozisyonunu kaybediyor, zamanında müdehale yapamıyor, pas alternatifleri arasında istikrarla gidip en kötüsünü buluyor, top dağıtırken yana ve geriye oynadıkları dışında hepsini verimsiz kullanıyor, yüzü dönük oynamaya çalıştığı her teşebbüs de kalemize tehlike olarak dönüyor.

    kendisinin bu kadar vasat performansı da hem berkan hem cica'nın sırtına yük olarak geri dönüyor. cica rakip kaleye yaklaştıkça tehlike yaratan bir isim olmasına rağmen arkada taylan'ın açıklarını kapatmaktan her maç 3-5 kere ileri çıkabiliyor.

    umarım kendisi yerine ciddi bir şekilde transfer bakılıyordur. gustavo'nun durumunuda göz önüne alınca forma için rekabete girecek bir rakibi olmaması da kendisini bu kadar geriye atmış olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın