resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 724
    galatasaray futbol takımında şu an orta saha üçlüsünde vazgeçilecek ilk adam taylan. berkan’ın dinamizmi ve cicaldau’nun topsuz alan bilgisinden vazgeçemeyiz şu an. fakat taylan’dan vazgeçtiğimiz durumda, her ne kadar taylan kötü performans gösteriyor olsa da, morutan’ı direkt olarak oraya koymak demek sıfır 6 numara ile oynamak demek olacak. berkan o pozisyonun adamı değil ve berkan’ı öyle kullanmak demek berkan’ın diğer özelliklerini sınırlamak demek olacak.

    bu yüzden morutan’ı ortaya çekmek bizim takım yapısında bence baya zor. ayrıca ben de orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliğimizden şikayetçiyim, çok defansif bir orta sahamız var, top rakipteyken iyi duran ama top bize geçtiğinde oyunu yönlendiremeyen bir ekip orası. ve buraya en net çare morutan şu an. fakat üstte belirttiğim mevzular dolayısıyla da iki ucu boklu değnek oluyor.

    bence yine de daha rahat maçlarda ya da skora ihtiyaç olduğunda morutan’ı ortada kullanmak bir çözüm olabilir. ama takımı buna evirmek şu anki yapıda çok mümkün görünmüyor. bunun için cidden net, temaslı, güçlü bir 6 numara ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın