resim
Alexandru Cicâldău
Takım:CS U Craiova
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 713
    2021-2022 sezonu 10. haftası itibariyle takımın en iyi transferi ve en iyi oyuncusu olan rumen orta saha. 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında attığı mükemmel gol ile uzaktan gollerine de başlamıştır. darısı frikiklere inşallah. kaleci hatası var mı diye tartışılıyor ama topu dışa doğru falso vererek yan ağlara bıraktı. sahalarda pek görmediğimiz bir vuruş olduğu için kaleci hatası izlenimi verdi ama ben kalecinin o topu çıkarmasın çok zor olduğunu düşünüyorum.

    her şeyi biraz yapabiliyor olması da onu çok özel kılıyor. en çok öne çıkan özelliği oyun görüşünün çok yüksek olması. bunun dışında pas kalitesi, oyunu iki yönlü oynaması, ceza sahası koşulları gayet iyi. fiziksel olarak da sahada ezilmiyor. orta saha ve takım oyunumuz ilerledikçe daha da iyi olacaktır.

    son olarak vatandaşı morutan gibi karakter olarak da çok düzgün bir insan. hiç öyle rakiple, hakemle falan uğraşmayıp soğukkanlı bir şekilde oyununu oynuyor. ilgili maçta mohamed isteyince penaltıyı bırakmış, bundan sonra bırakmayacak ve yüksek yüzdeyle kullanacaktır. her musibette bir hayır vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın