• 450
    kötü oynamadığımız bir deplasman derbisi oldu. basit hatalarla goller yedik klişesine gerek yok, çünkü maçı kaybettiren bizim rakibi gözümüzde büyütmüş olmamız. bu benim düşüncem, bence ilk yarıda ayak uydurmaya çalışmalıydık, hücumu daha fazla düşünmeliydik.

    sahada cicaldau, babel gibi oyuncular varken, penaltı için mohammed tercihi bence büyük hata oldu. eğer hoca kullanacak oyuncuyu söylemediyse daha büyük hata. çünkü forvet oyuncusu doğal olarak gol atmak ister fakat istemekle olmuyor bu işler. dakikalar tükeniyor, geridesin. bu ortamda istekten ziyade soğukkanlı kalmak önemli.

    son dakikalarda kaçan penaltı can yakıcı olsa bile bende büyük bir üzüntü oluşmadı. sebebi, kötü oynamadık hatta bence rakibi büyütmesek daha da iyi olacaktı.

    yine de şuna dikkat çekmekte fayda var. ilk yarıdaki basit top kayıpları can sıkıcı, pas opsiyonu oluşturma konusunda daha becerikli olmalıyız.

    eklemeden edemeyeceğim. liderle aramızdaki puan farkı yediye yükseldi. avrupa yolculuğumuz da devam ederken mental olarak zorlayıcı bir durum. evet, takım gelişmekte olan ve genç diyebileceğimiz bir takım. fakat ligde kimse uçan kaçan bir oyun oynamıyorken bu puan farkı düşündürücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın