• 202
    yıllar geçtikçe daha da saçmalayan oyun.

    tabi yamasız orjinal haliyle. 2014 yılına kadar herşey normaldi, adeta bir porto imajı çiziyordum. kadromdaki hiçbir yabancı oyuncu 2 yıldan fazla tutunamaz kuralı işletiyordum. ve aldığım paranın 2-3 katına satıyordum.

    arda turan - 34 milyon -> atl. madrid (bunun çok garip hikayesi var aslında, kiralıyacaktım, dalgınlıkla sattım)
    milan baros - 11 milyon -> middlesbrough
    elano - 10 milyon -> roma
    keita - 8 milyon -> sevilla
    harry kewell - 6 milyon -> aston villa

    roberto soldado - 33 milyon -> barcelona *
    gignac - 22 milyon -> juventus
    mevlüt erdinc - 24 milyon -> inter
    marouane fellaini - 26 milyon -> stutgart
    nuri şahin - 28 milyon -> chelsea

    gibi fiyatlara oyuncularımı satıyordum. hiçbir oyuncu, heleki forvetler 1-2 sezondan fazla duramıyorlardı. yüksek fiyata okutuyordum. öyle bir hal aldı ki, bir ara 82 milyon euro transfer bütçesi vermeye başladı kulüp. herşey güllük gülistanlık iken 2014'ten sonra çökmeye başladı. 30'unu geçmiş hamit altıntop'a 43 milyon istenen bir oyun oldu. tamam belki para göz yöneticiler gelmişti diyeceğim ama 38 milyon euro verdiğim balotelli teklifimi reddeden inter'in, bu oyuncuyu 14 milyona palermo'ya satması çıldırmama neden oluyordu. hiçbir oyuncu (transfer listesinde değilse) 30'dan aşağı değildi -benim için- hayır yani en sonunda milan'dan 5 milyon'a 22 yaşında tanımadığım bir adam aldım, sezon sonunda yine 15'e juventus'a okuttum. bişey değişmiyor benim maddi durumumda ama oyuncu tam istediğim performansta olmuyor.

    ilk canımı sıkan buydu. ikincisi ise;

    yine aynı sezondan itibaren bütün maçlar 4,5 üstü bitmeye başladı nerdeyse. tüm başlar 5-2, 3-4, 1-6, 4-1 gibi skorlarla bitmeye başladı. çok normal aslında ayrı ayrı olsalar ama eğerki uefa kupası çeyrek final maçları -takımları hatrlayamasam da skorlar net hatrımda-

    11-1
    9-0
    6-0
    6-3
    7-2

    skorlarıyla bittiyse bu işte bir kusur vardır arkadaş. türkiye kupası gruplarında da her takıma 7-8 atmaya başlayınca işkillendim aslında.

    bu arada kulüp isimlerini hatırlamıyorum dedim ama 9-0'lık maç leverkusen-fenerbahçe maçıydı. 9 yemesinden rahatsız oldum fenerbahçe'nin o duruma geldim. 6-0'lık maçta 6 yiyen beşiktaş, 6-3'lük maçta bana 6 atan marsilya'ydı. he rövanşta 4-1 yendim orası ayrı.

    yamasız oynamaya devam edeceğim ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın