• 200
    10.3 yamasında gördüklerim şöyle:

    · galatasaray kadrosunda transferler tamam. hatta 2010/11 sezonu için de ali turan ve musa çağıran'la anlaşılmış. ancak kiralık aldığımız oyuncuların opsiyonu yok. dos santos'a tottenham 10,25 milyon euro, caner'e cska 5,25 milyon euro istiyor. city jo'yu vermeye yanaşmıyor.
    · emre çolak gayet hazır, ilk 11 oynayabiliyor.
    · kewell'ın özellikleri çok çok iyi. yeni sözleşmeye yanaşsa da arsenal, villarreal gibi takımlar kendisiyle sık sık ilgileniyor. 1 sene uzatmakta yarar var.
    · arda oyuna 7,5 milyon euro etiketle başlıyor, milan ve arsenal'in takibinde.
    · neill eh işte.
    · oyuncuların profilindeki transfer sekmesine ilgilenenler ve teklif yapanlar dışında bir de takibe alanlar* kategorisi eklenmiş (monitoring).
    · antrenmanda sakatlanan oyuncuyu kimin sakatladığını söylüyor.*
    · fikstürde saçmalıklar var, ligin ikinci haftası kadıköy'e gittim -ki bizde ilk 5 hafta derbi olmaz-, ankaraspor da düşürülmemiş.
    · ceza sahasına çaprazdan giren her oyuncu penaltı noktası civarında kale sahasına paralel koşup 5 kişiyi çalımlayarak gol atabiliyor (arda, keita, kewell, gio ve jo yaptı).
    · sabri ceza sahası dışından üstelik dribling halindeyken topu uzak doksana vurdu, yeboah golü oldu. hmm.

    edit: efenim sevgili vakilinchuk'un uyarısıyla tekrar baktım ve evet caner ve gio'da 4 milyon euro'luk opsiyonlar mevcutmuş. çok para isteyip akılları sıra beni kandıracaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın