resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2687
    mevcut hali ve form durumu ile, oynadığı ülkede vasat altı, muhtemelen bizim ligde vasat-vasat üstü nitelikte ki futbolcu.

    eleştirirken oynadığı lige ve rakiplere de bakmak lazım.

    bizim için de kendi içinde bence erken gitti, daha da kötüsü merdivenleri etken çıktı. çıktığı yer yüksek ve fazla rüzgarlı. oralarda bir şekilde tutunursa, yeteneklerini ve kapasitesini göz önünde bulundurarak; daha da yükseleceğine inanıyorum.

    kaç kurtar sözü için de bir kaç kelam etmek lazım. bu konuda fikrimi bartuğ elmaz başlığında dile getirmiştim. galatasaray- fatih terim birlikteliği söz konusuyken, galatasaray hiç bir zaman kaçıp kurtulacak bir deniz değil, daima yanaşılacak güç toplayıp tekrar denizlere açılacak bir liman olmuştur.

    fatih terim’i terim yapan futbolculara aşıladığı özgüven ve aldığı yüksek performanstır. ben fatih terim tarafından yollanıp da büyük yıldız olan futbolcu ismi hatırlamıyorum.
    buna rağmen kalmak gibi bir şansın varken alıp başını gidiyorsan, ya kafanı karıştıran dost görünüşlü düşmanların vardır, ya da yanlış bir karar vermek üzeresindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın