• 1
    segili kardeşim,

    lokomotiv moskova (21 ekim 2021) maçında sahanın iyilerinden değildin. (en kötüsüydün demeye dilim varmadı) neden formsuzsun bilmiyorum ama oyundan çıkarken yaptığın hareket hiç hoş değildi.

    yedeğin olan ömer bayram’ı taraftar yuhaladığı için mi yapıyorsun bunları bilmiyorum ama eğer öyleyse çok yazık. ömer bayram’ı en çok eleştirenlerden biriydim ama bundan sonra ömer bayram kötü de oynasa asla eleştirmeyeceğim ve taraftarın da yuhalamasını istemiyorum. hata yapacaksa da yapsın çünkü en azından yüreğini koyuyor ortaya.

    bak kardeşim, marcao ile kerem arasındaki olayın da müsebbibi bana göre senin şikayetlerindi. yapma böyle. fatih hoca yeni bir takım kurdu. bu genç ve yetenekli takımla mucize yaratma peşinde. sen de bu mucizenin bir parçası ol. bırak bu varyeteleri. bu taraftar ömer bayram’ı gerekirse bağrına basar da sen ne olduğunu anlamadan kendini başka yerlerde bulursun.

    takım içinde herkes birbirine yardımcı olmalı. sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak ve yüreğini ortaya koymak zorundasın. takım içinde en yüksek ücreti alanlardan birisin. hiç olmazsa aldığın parayı helal ettir.

    eğer bu yazdıklarımda yanılıyorsam senden özür dilerim ama yanılmıyorsam kendine çeki düzen ver. yetenekli bir oyuncusun kendine de galatasaray’a da yazık etme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın