• 169
    ilk yarıda takıma bakıyorum da beraberliğe çok mutlu olacakmışız gibi oynuyoruz. muslera'nın da son 30 saniyeyi bilerek yemesi bunun göstergesi gibi.

    kazasız belasız bu maçı atlatalım 1 puan güzeldir mantığındayız.

    o değil de taylan çok kötü. kafası mı sahada değil yoksa kendisi mi zaten böyleydi bilmiyorum. top ayağındayken gel al topu rahatça o kadar basit. o değil de gördüğü sarı kartta topa koşarken öndeydi rakip geldi geçti faulü aldı. taylan akıllı olsa önde koşarken rakibin önünde durmaya gayret ederdi. en kötü rakibe faul yaptırırdı.

    babel ve taylan sarı kart görmüşken oyundan çıkarmak en mantıklısı. maçta eksik kalmak çok zorlar bizi. ayrıca berkan ve taylan ikilisi gereğinden fazla defansif oynatıyor bizi.

    barış ise önüne top atılırsa koşsun faydalı olur. pas oyununda top kontrolü zayıf. atakları başlamadan bitiriyor.

    yedlin ise ilk yarının son 10 dk civarını sekerek oynadı. umalım da sakatlanmış olmasın. yedeklerde bile doğrudan alternatifi yok.

    edit: bu maçta ilk yarıdaki rakibe göre yazdım bunları. rakip deplasmanda yenilmeyecek bir futbol oynamıyor. buradan 3 puan alamazsak yazık olur derken "gol yemezsek berabere bitiririz" şeklinde bir futbol oynuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın