• 166
    sahada uyutucu bir futbol olduğunu düşünmüyorum. babelin rezalet oynadığına asla katılmıyorum, savunmaya geliyor, top çıkarıyor, takımın hücuma çıkması için frene basması gerekiyor çünkü karşısında 4 lokomatif moskovalı var, hepsini messi gibi geçmesini beklemek haksızlık. morutan yada kerem babel yerine girerse inanın hücumda 5 saniye top tutamayız. savunma anlamında gayet güvenli oynuyoruz, puana ihtiyacı olan takım onlar, hata yapmalarını beklemek gayet güzel bir taktik. çokta güzel işliyor. mustafa mohammed gayet güzel bir ilk yarı çıkardı, çok beğendim. barış dakika 55 gibi yerini kereme bırakabilir ve daha tehlikeli çıkabiliriz ama babel sahada kalmalı. uzun vurduğumuz topları mustafa muhammed ile birlikte alıyor indiriyor. bizim için kritik. berkan ilk yarı yapması gereken herşeyi yaptı, taylan bir tık aksıyor ama ikamesi bir yedeğimiz yok. sarı kart cebinde oynuyor yine. pva ise en zayıf halka, dakika 60 dan sonra ömer bayram olabilir. kerk karşısında çok rahat çalım yiyor.hatta kerke atılan uzun topu rakip aldıktan sonra topa basmak yerine boş alana geri çekildi ve rakip şut atarak atak sonlandırdı. şut atılır atılmaz muslera pva ya bağırarak topu alır almaz bas geri kaçma gibi bir uyarıda bulundu.

    ilk 20 dakika sözlükte şöyle kötüyüz böyle rezaletiz yorumları havada uçuşuyordu, maçı 20. dakikada açabildim ama net olarak söyleyebilirim: maç sözlükten takip edilmez.

    edit: kontraatak yapamadığımız için sözlükte çok fazla eleştiri var. lokomotif üstümüze dalga dalga gelip geride büyük boşluklar bıraktı da ben mi göremedim diye düşündüm ama beklerinin gelip bizim ceza sahası hizasından orta yaptığı tek topu hatırlamıyorum, her hücuma çıkışımızda hem hızlı geri dönüyorlar hemde mininum 1 ön libero 3 defans oyuncusu ile bizi bekliyorlar. ne kontrası efendim *
App Store'dan indirin Google Play'den alın