• 7
    o sene henüz yeni açılmış olan biletixin suadiye gişesinden biletleri alıp( eski açık tarafından almıştık, deplasman bileti uygulaması yoktu henüz sisteme tanımlanmamıştı) gittiğimiz, beşiktaş taraftarının arasından tedbili kıyafet geçip rahatça girdiğimiz, içeride kordondan yine kolaylıkla bizim tarafa sıyrıldığımız maçtır. maçın başlamasına 10-15 dk kala başlayan aşırı sağanak yağmur bırakın bizi sırılsıklam etmeyi, cüzdandaki paraların bile renginin akmasına sebep olmuştur.

    beşiktaş'ın şarlatan topçusunun kalecimiz taffareli sakatlayıp attığı gol ile mağlup duruma düşmüştük. ardından ümt davala tam önümüzdeki kaleye kornerden gelen topu kafa ile atmış bu bizim beraberlik sayımız olmuştu( evet inanması güç ama o yıllarda kornerden veya duran toptan çokça gol buluyorduk because we have hagi)

    yağmurun şiddetinden olsa gerek çok iyi bir performans sergileyememiştik tribünde , her zamanki inönü performaslarımızın aksine. son 5 dakika da arka arkaya 2 gol yemiş maçı 3-1 kaybetmiş, maçın bitiş düdüğü ile birlikte yağmurda kesilmişti.

    ayrıca ertesi gün nüfus sayımı yapılacağından ötürü sokağa çıkma yasağı vardı.

    yağmur yağar ıslanırız seninle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın