resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2232
    acil dinlendirilmesi gerekilen futbolcu. daha avrupa maçlarının yarısını oynamadık, ligde önünde 31 hafta var, kupa maçları ve milli takım maçları var ve şimdiden 17 maça çıkmış futbolcudan bahsediyoruz. bu temponun tüm sezona karşılığı 55-60 maç arası.

    bazen o kadar çok tekrar duruma düşersin ki bildiğin şeyleri düşünemez hale gelirsin. kerem şu an tüm bildiklerini unutmuş gibi oynuyor. arkaya sarkma, çalım yeteneği, pas tercihleri hepsi sanki sıfırlanmış gibi. bir süre oynatmayıp yaptıklarını izletmemiz onun nerede yanlış yaptığını daha net gösterecektir. kas hafızası gelişti ama bu sefer bakış açısı köreldi. konya maçında* adamın içinden geçmeye çalışıyordu en son *. kerem ilk geldiğinde bile böyle kötü oynamıyordu.

    dinlenmesi hem onun için hem bizim için iyi olacak. genelde ilk oynadığında başına bir adam dikilir ve rakipler maç önü planında kerem'e ayrı çalışırlar. sonradan oyuna girmesi ve maçın durumuna göre kerem'i de marke etmek zorunda kalabilirler. bu tarz durumlar daha çok işimize gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın