• 3
    beşiktaşın canı gönülden yenilmesini istediğim müsabaka. mümkünse ülke puanı falan kazandırmasın beşiktaş. yıllardır biz daha söylemeden iyi ki bir uefa kupanız var lafını söyleyip sözüm ona uefa kupasını küçümseyen bu arkadaşlar , kendi reklamlarında biz bu formayla uefa'da çeyrek final oynadık deyip hava atmaktadır.

    yine bu arkadaşlar bizim defalarca çeyrek final 1 defa yarı final oynadığım şampiyonlar liginde gruplardan namağlup çıktılar diye kendilerini şampiyonlar ligindeki en başarılı türk takımı olarak görmektedirler.

    yine bu arkadaşlar bizim real madrid'i * yenip süper kupayı aldığımız öncesinde arsenal , leeds gibi cayır cayır top oynayan ingiliz takımlarını yendiğimiz uefa maçlarını unutup , biz bu formayla liverpool'u eledik diye yine kendi reklamlarında boy göstermektedirler.

    kısacası bu arkadaşlar başarı falan kazanmasın, biz maç kazandığımızda avrupadaki toplam başarımızdan ziyade, son oynadığımız bilmem kaç maçta anca şu kadar galibiyet aldınız diye sözde bizi kötülerler ama kendilerinin son 10 maçından bahsetmezler.

    hiç sevmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın