resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3649
    taraftarın gazıyla hareket eden, kulübün üzerindeki tüm negatif havanın sorumlusu olan rakip takım başkanı.

    hiçbir hatasından zerre ders almıyor, ısrarla ve daha şiddetli şekilde yapmaya devam ediyor. 17 ekim 2021 trabzonspor fenerbahçe maçı'ndan sonra vermiş olduğu demeç ve sabiha gökçen havaalanı'nda düşmüş olduğu durum takımının havasını yine başka yerlere kaydıracak ve muhtemelen kağıt üzerinde favori göründükleri maçlarda konsantrasyon kaybı yaşamalarına neden olacaktır.

    göreve geldiğinden beri sürekli aynı hatayı yapıyor, bir düşman figürünün karşısında camiasını ve takımını konumlamak istiyor. düşman da belli belirsiz; bazen var'daki ve avar'daki hakemlerin fetö ile bağlantısı ihtimalinden bahsediyor, bazen futbol federasyonu'na sallıyor, bazen rakibin pasif ofsaytı "göz ucuyla topu takip ederek avantaj sağlamak yoluyla" bozduğundan bahsediyor. bir sürü örnek daha bulunur çok az düşünsek, bunlar hem kendisini komik duruma düşürüyor hem de tüm futbol takımının enerjisini başka yere kanalize ediyor. daha ligin ilk yarısının ortasındayız ve şimdiden ölüm kalım moduna sokmaya çalışıyor camiasını. sonucun önceki senelerden farklı bir sonuç vereceğini sanıyorsa, denesin görsün. haklı iki adet sarı kart ve yine haklı bir penaltı düdüğünden dolayı tek sorumlu hakem ilan edildi. belki vitor perreira faturayı başka bir noktaya, belki de kim min-jae'ye kesecekti ama artık kesemez. artık suçlu belli. aslında tam belli de değil, fenerbahçe dışındakiler suçlu.

    bu dış mihrak kafasıyla sonsuza kadar fenerbahçe başkanı olmasını dilerim kendisinin. en azından bir rakibimiz her sene kendini bir şekilde elemine etmeyi başarıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın