• 5690
    fenerbahçe bu işte... geçen sezonda buydu ondan önce ki sezonlarda da buydu. trabzon maçı özelinde kim min jae'nin sarı kartı tartışılır sana göre değildir bana göre öyledir. bunun bir benzerini kadıköy'de hasan ali diagne'ye yaptı o zaman ikinci sarı değil direkt kırmızı görmüştü.
    bugün olan pozisyonda ise hem yerden hem havadan müdahalesi var kim'in, ee direkt kırmızı da görmüyor ki ikinci sarıdan görüyor bence çok doğru bir karar, o hızla giden rakibine en ufak temasta zaten dengesini bozuyorsun dolayısıyla faul yapıyorsun ve bu faulü de son adama yaparsan ikinci sarıyı yemen bana göre çok nizami.

    ama bütün hafta boyunca bu maçla kafamızı ütüleyecekler, perşembe günü antwerp maçları var bakın yenilsinler o maçın mazeretini bile bu maça bağlayabilirler.

    milli aradan önce oynadıkları kasımpaşa maçından sonra vitor parreria basın toplatınsında bir sürü eksik sayıp lideriz diye caka satmayı biliyordu o zaman da dedim ligde hangi iyi takımla oynadın da lidersin trabzon'a oynadın patladın, avrupa'da olympiakos'a oynadın patladın göreceğiz daha da bakalım.

    inşallah yine mağdur rolüne bürünüp kafayı hakemlerle bozup yine bir sezonu daha kaybedersiniz çünkü yapmayı en iyi bildiğiniz şey o.

    (bkz: 17 ekim 2021 trabzonspor fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın