• 1
    tdk'ya göre aklamak anlamına gelir. bizlerde bunun çok yanlış anlaşıldığını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.

    idari ibranın zaten zırva olduğu daha önce çok kez açıklandı. o konuya girmeyeceğim.

    gelelim mali ibraya. tdk anlamına bakıldığında da anlaşılacağı üzere ibra etmemek "ben seni aklamıyorum." demektir. yani ben senin mali yönetimini beğenmedim, canım öyle istedi diye ibra etmeme yönünde oy vermemelisiniz, hatta doğrucu bir insan olarak veremezsiniz. en iyi ihtimalle çekimser kalarak tepkinizi belli edersiniz. çünkü ibra etmeme yönünde oy kullanmak "sen çaldın, usulsüzlük yaptın veya hile yaptın." demektir. tekrar ediyorum; hata yaptın, ben seni beğenmedim demek değildir.

    28 temmuz 2021 tff olağan genel kurul toplantısında yönetimimiz ibra oylamasında çekimser kalmıştı. orada yönetimi eleştirenler saçmalıyordu. tff yönetiminin aklanmayacak bir işlemi olmadığı için yapabileceklerini yapıp çekimser kaldılar ve doğru olan da buydu.

    bugün mustafa cengiz yönetimi de ibra edilmeyecekse elle tutulur bir done olması gerekmektedir. yok pahasına elden çıkarılan araziyi geri alırken kulübü borçlandırdığı için ibra etmeyecek değilsindir. sonuçta o araziyi yok pahasına satanı da ibra ettin, hatta yeğeninin kendi otelinde konaklamasını kulübe fatura edip kulübü borçlandıranı da ibra ettin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın