• 1
    galatasaray divan kurulu üyesi.

    marcao ile kerem arasındaki olayı yeniden kaşımış ve takım içine fitne tohumları ekmeye yeltenmiştir. galatasaray divan kurulu üyesi olarak bunu yapması midemi bulandırdı. kerem her gece o olayı düşünüyormuş. çocuk maçtam maça koşuyor, milli takım, lig, avrupa kupası derken düşünecek vakti mi var. üstelik her antremanda her maçta bu tür olaylar yaşanıyor. durum böyle olsa her futbolcu depresyona girerdi. aksine kerem de marcao da olayı unutmuştur. çünkü bunları düşünecek vakitleri bile yok. üstelik iki gencin anlık kapışmasını yeniden pişirmek, temcit pilavı gibi tekrar tekrar masaya koymak kime hizmettir?

    hagi’nin cicaldau transferinde komisyon aldığını ve sonraki satıştan da %30 pay alacağını, bir romen gazetesi haberine istinaden iddia etmiştir. bu iddia daha önce de gündeme geldi ve hagi cevabını verdi. gazete haberinin yalan olduğunu, kendisinin sadece küçük bir yetiştirme bedeli aldığını açıkladı.

    ben hagi’ye inanıyorum. dolayısıyla bu konuyu da divanda tv’den izleyen milyonların önüne getiren bu beyefendiyi açıkça kınıyorum.

    nedir bizim bu insanlardan çektiğimiz. yazık günah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın