• 18
    --- alıntı ---
    şirketimiz ve galatasaray spor kulübü derneği ile timur şehircilik planlama a.ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 tl + kdv değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalanmıştır.

    işbu tutarın 652.500.000 tl + kdv'si şirketimize, geri kalan 72.500.000 tl + kdv ise galatasaray spor kulübü derneği'ne ödenecektir.

    gereği kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunulur.
    --- alıntı ---
    +kdv yazısı görünmüyor mu acaba? herkes 750 milyon deyip geçiyor ama 855 milyon tl'ye anlaşılmış. 130 küsür milyon tl nasıl oluyor da yok sayılıyor komik doğrusu.* ayrıca yerli firmalar arasında dövizle anlaşma yapmak yasaklandı, gelişmeleri takip etmiyorsunuz sanırım, örneğin dövizle kiralamalar da yurt içinde yasaklandı. bir de hepinizin aklına gelen zaten kimsenin aklına gelmemiştir değil mi? 10 yılda ödenecektir kesin, hatta aylık taksitlerle ödenecektir, evet.* güncel koşullar düşünülünce gayet iyi bir anlaşma olduğu ortada. daha iyi paralar veren firma olsaydı heralde o tercih edilirdi. erden timur bey gerçekten büyük galatasarylıymış. yani bu anlaşma "ürün pazarlama" üzerine kurulu değil pek, daha ziyade duyulurluğu arttırmak adına bu işe giriyorlar, ayrıca türkiye'nin marka değeri en yüksek oluşumu galatasaray'la yanyana bulunmak firmanın prestiji açısından da oldukça önemli. sadece yurt içi değil yurt dışı yatırımları da göz önünde bulunduruyorlar. nef zaten tanınırlığı artan ve hızla büyüyen bir şirket. yani tam bir win-win anlaşması. tabii imkanı olan galatasaraylılara düşen de gayrimenkul yatırımlarında nef'i tercih etmektir bundan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın