• 455
    artık kabak tadı veriyor. sanki liglere göre milli maçlar değil de milli maçlara göre ligler oynanıyormuş gibi. yok uluslar ligi yok avrupa yok dünya bu kadar milli maça ne gerek var? herkes takımını izlemek istiyor milli takımı değil. kasım aralıkta yerel lig yok. takımlar devre arası kampını milli takıma gitmeyen oyuncularla yapacak. bu nasıl bir saçmalık yani? takım maçlarından fazla milli maç olacak neredeyse. bu işe bir dur demeleri lazım artık.

    bilmiyorum benim milli duygularımda mı sıkıntı var ama galatasaraylı oyuncuları izlemek haricinde hiçbir şey ifade etmiyor bana milli takımlar. türkiye gol atsa maç kazansa sevinmiyorum bile artık.

    bir de şöyle bir durum var. bu organizasyonların milli duygularla falan alakası yok. katar'da stadyum yapımında bir sürü insan öldü. bu işin arkasındaki insanlara hiçbir şey olmadı. arap ülkeleri futbolu dizayn eder duruma geldi artık. katar yerinde türkiye olsa hiçbir şekilde alamazdı dünya kupasını, ki alamadı da. türlü dalavereler dönüyor bu işte artık.

    https://www.birgun.net/...mune-yol-acti-335162
App Store'dan indirin Google Play'den alın