resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2339
    saha icinde futbolcu hareketleri bazinda herkesin lehine ya da aleyhine hatalar yapiliyor. ne kadar karsit goruslu cok olsa da ben bizim aleyhimize daha fazla yapildigini dusunuyorum ve dayanak olacak ornek de elimizde cok mesela ama bunu dusunurken de bizim hatalarla kazandigimiz puanlar da olabiliyor sonucta. o yuzden bunu degerlendirirken arti eksi hesabi yapip ona gore sonuca varmak lazim.

    bu tarz kurullar ve federasyon odakli saha disi olaylarda ise acik bir dusmanlik soz konusu ve her pfdk’lik federasyonluk olusumuzda bize ust sinirdan ceza verilirken rakiplere adeta odul veriliyor. kesinlikle tartismaya kapali sekilde soylemek gerekir ki “hakemi de yenelim” anlayisi buna canak tutuyor. bunu demesek sanki cok sey mi degisecek diyenler icinse soylenecek soz yok. kimse bu tavir olmazsa hersey gulluk gulistanlik olacak demiyor zaten fakat birlik olarak galatasaray’in adil sekilde yarismasina gram bile katki sunmak varken sunmayan herkese yaziklar olsun.

    basligin sahibi sergen yalcin’a verilen 1 maclik odule sebep olan yoneticilere yonelik yazarlik yakmadan soylenebilecek soz uzun suredir yok. devam etsinler bakalim. alt tarafi bilmemne futbol kurulunda yoneticilik bu is. elbet devran donecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın