• 1221
    galatasaray maçlarından sonra fenerbahçe holiganı volkan demirel, sinsi beşiktaşlı güntekin onay ve beşiktaş efsanesi eski fenerbahçe futbolcusu feyyaz uçar'ın yer aldığı bir yorumcu kitlesine maruz kalmamız sebebiyle kendilerine bir şikayette bulundum.

    az önce bilgi vermek amaçlı aradılar ve objektiflik ilkesi altında tek bir hakeme yorumlatmak yerine 3 yorumcunun pozisyonları yorumlamasını uygun gördüklerini söylemesi üzerine volkan demirel ve objektiflik kelimelerinin aynı cümlede yer alması komedisine dayanamayarak arayan kişinin lafını kestim.

    galatasaray taraftarını aptal yerine koymaya kalkmayın, en çok üyeye sahip olan taraftar kitlesine galatasaray düşmanı volkan demirel holiganını reva göremezsiniz, haddinizi bilin dedim. bu söylediğim hakaret niteliğinde olduğundan arayan kişi bunu iletemezmiş :) hakaret neresinde ben çözemedim; ama nereye iletecekti onu da bilmiyorum. lütfen şikayet sayfasını kullanarak konuya ilişkin şikayette bulunun. benim paramı alıp istemediğim bir içeriğe maruz bırakamazlar. gitsin volkan yorumlasın fener maçlarını!
App Store'dan indirin Google Play'den alın