• 43823
    "stefan kuntz, son 5 yılda almanya u21 ile 3 final oynayıp 2'sini kazandı. bu, hiç de kolay değil. beşiktaş'taki futbolculuk tecrübesi de onun adına bir artıydı. görüşmelerimizdeki frekans ve hedeflerinin olması önemliydi."

    "turnuvaya gidemezsek bu durum, dünyanın sonu olmaz ama şekli çok önemli. karakterli, öz güvenli bir ekip istiyoruz. bu şekilde oynar ama yenilirseniz bu durum anlaşılabilir. milli takımımızın, insanımıza umut vermesini istiyoruz ama elbette skor da çok önemli."

    "ferdi kadıoğlu ile temasa geçtik. kanada, hollanda ve türkiye olmak üzere 3 seçeneği olduğunu söyledi. kendisi karar verecek. hocamız da ferdi'yi takımda görmek isterse onu isteriz. ama bayrak, milli takım seçilmez. bu konuda hassasım."

    "milli takım, çok değerlidir. bayrağımız hiçbir zaman sorgulanamaz, seçime açık değildir. herkes tarafını belli edip sahada en iyisini versin. biz de en doğru kararı vermeye çalışacağız."

    "modern futbol, oyun içinde ne gerekiyorsa onu uygulamaktır. coşku bizde hiçbir zaman eksik olmamıştı. taraftarımızın da desteğine çok ihtiyacımız var. bu maçın telafisi olmayacak."

    "kaos istemiyoruz. biz arkadaşlarımıza her alanda destek oluyoruz. manevi değerlerimizin, özellikle yurt dışında oynayan arkadaşlarımızda ortaya çıkmasını istiyoruz. hepimiz, biriz. buna inanmamız gerekiyor. biz, bu zor görevi keyfe çevirmek için buradayız."

    hamit altıntop
App Store'dan indirin Google Play'den alın