• 16
    hep yazıyoruz çiziyoruz. bakın, şimdi size bir öngörümü anlatacağım bu edepsizlikler ve şaklabanlıklar konusunda.

    şu anda galatasaray 5 puan farkla lider, önünde olduğu takım da fenerbahçe. medyanın nasıl ama nasıl fener'in arkasında olduğunu da biliyoruz değil mi?

    şimdi, öngörüm şu: galatasaray ligin son 3-5 haftasına şampiyon girecek gibi giderse, yani, fener puan kaybına devam eder ve galatasaray iyi gitmeye devam ederse, medya ligin son 1 ayında tamamen bizi kollayacaktır. fener ile ilgili abartılı haberler sona erecektir. arda turan'ın sinema kapatması olay olmayacaktır.

    yani medyada da önde olan taraf kısa bir süreliğine galatasaray olacaktır. bu hep böyle olmuştur. galatasaray iyi giderken, yani fener için umut yok iken, medya galatasaray'a bulaşmaz, fener ile uğraşır.

    evet, tabi puanlar kafa kafaya gelirse bu dediğim kesinlikle olmayacak. bu söylediğim galatasaray'ın farkı açması durumunda olacaklar.

    çünkü; fener asla hiçbirşeyden umudu olmayani kaybeden bir zihniyete sahiptir. kaybettiklerini çok hızlı kabul ederler, bakın taraftarına. anlayacaksınız ne dediğimi. ve umudunu kaybeden fener, medya üzerindeki baskısını azaltır ligin sonuna doğru. ta ki gelecek seneye kadar.

    bu da benim naçizane öngörüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın