• 8
    büyük bölümü hikaye olan sunum. çalışmalar tamamlandı, ön çalışma yapıldı, başvuru yapıldı yazıp %100 tamamlandı yazılmış birçok vaat için. ahu hanım muhtemelen birçok konuda bilgi sahibi değil sunumun neredeyse tamamını okuyarak geçti. çoğu konu havada asılı kalıyor, açıklanarak anlatılsa daha iyi olabilirdi.

    mesela kemerburgaz kampüs projesi için ''ruhsat alınması için gerekli proje çalışması ve belediye başvurusu tamamlandı, izinler alındıktan sonra inşaata başlanacak'' denilip tamamlanma oranı %50 gösterilmiş. vaatlere fikri olarak mı bakacağız yoksa fiilen mi? inşaat yok temel atılmamış ama nasıl %50 oluyor durum anlayamadım.

    ilgili sunumda 1481 futbol yatırımları a.ş. kurulduğu ve ilk pilot takım satın alma gerçekleştiği söyleniyor. henüz bir açıklama yapılmadı. medyada yazılanlara göre bu takım altınordu'nun sahip olduğu niğde anadolu fk.

    bu konuların üzerinde durmuyorum, birçoğunun gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum zaten. tüm vaatleri gerçekleştirmek kolay değil elbette ama bazılarını yakinen takip edeceğim. ilk sezonu bitirince kendi adıma gerekli değerlendirme yapacağım burak elmas yönetimi için. şu an için çok erken ama gördüğüm önceki yönetimlere göre çok daha fazla umut veriyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=k0NihiSEr4Y
App Store'dan indirin Google Play'den alın