resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2178
    bana göre maksimum potansiyelinin çok yakınlarına ulaşmış bir futbolcudur. 10 milyon euro civarı teklifler bizim için mükemmel bir transfer başarısı olur. fundamental olgunlukları, sosyal zekası, bitiricilik ve oyun zekası açısından ciddi bir gelişim vadetmiyor ve bu eksik özellikler, sürat odaklı bir oyuncu profili ortaya koyduğundan 30 yaşından sonra ciddi bir düşüş çok olası görünüyor.

    potansiyel olarak güçlü olan oyuncumuz mevkisine bakınca kendisi değil net olarak barış alper’dir. kerem kesinlikle kötü bir futbolcu değil ancak her zaman paraya çevrilebilecek bir oyuncu profili değil.

    sacha boey, berkan, cicaldau, marcao, nelsson, assuncao, morutan, halil ve barış alper isimleri çok yüksek seviyeleri hayal ettirebiliyor ancak kerem’i düşünebileceğim en yüksek takımlar lille, real sociedad, hamburg, zenit, fiorentina çizgisindeki avrupa takımlarının ötesine veya premier lige geçemiyor.

    abdulkadir ömür’de yapılan hatayı yapmadan, makul fiyatlarla vedalaşıp yeni boey’leri, barış alper’leri almaya devam etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın