resim
Metin Korkmaz
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 8
    --- alıntı ---

    metin korkmaz... hem futbol menajeri hem de adana demirspor'da yönetici olunca, 23 temmuz 2020 tarihinde, pfdk tarafından bir yıl hak mahrumiyetiyle cezalandırıldı, 25 temmuz'daki tahkim kurulu'nun toplantısında da onandı. buraya kadar bir şey yok... takvim yapraklarında bir yıl tabii ki geçti. ancak talimatta, "iki sezon arasında geçen dönemler hak mahrumiyeti cezalarının infazında hesaba katılmaz" deniyor.

    tam tarihini bilemiyoruz ama türkiye futbol federasyonu hukuk müşavirliği, metin korkmaz'ı gaziantep maçında "cezaya uymaması" nedeniyle disiplin'e sevk ettiğine göre, demek ki bitmemiş. bunu değerlendiren profesyonel futbol disiplin kurulu, kısa kararında şu ifadeyi kullandı: "adana demirspor a.ş. idarecisi metin korkmaz hakkında, hak mahrumiyeti cezası devam ederken stadyumda bulunmasından dolayı kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına..."

    bu şu demek;

    metin korkmaz statta yer almamıştır. onun statta yer aldığını yazan temsilci, raporunu doğru doldurmamıştır.
    ya da...

    evet, metin korkmaz stattadır ancak cezası tamamlandığı halde hukuk müşavirliği bunu atlamış ve disiplin'e yanlış bir şekilde sevk etmiştir.
    belki de korkmaz, "bir arkadaşa bakıp çıkacağım!" diye stada girmiş, o sırada yakalanmıştır

    --- alıntı ---

    mustafa anıklı
App Store'dan indirin Google Play'den alın