• 262
    galatasarayımızın şampiyon league of legends takımının dünya şampiyonası maçları bugün başlıyor. takımımız dünya şampiyonası ana gruplarına kalmak için öncelikle ön elemede b grubunda mücadele edecek.

    5 ekim maçları:
    19:00 vs beyond gaming (tayvan)
    21:00 vs unicorns of love (rusya)

    6 ekim maçları:
    19:00 vs detonation focusme (japonya)
    21:00 vs cloud9 (amerika birleşik devletleri)

    burada da kura şanssızlığımız futbolda olduğu gibi devam ediyor. ön elemelerdeki en zayıf 3 ülke maalesef a grubuna düştü. bu ülkelerin takımlarıyla kendi grubumuzda mücadele edemeyeceğiz ancak 2.bitirebilirsek bu takımlardan biri karşımıza gelebilir ve bu büyük bir avantaj anlamına geliyor.. bizim grubumuz olan b grubunda beyond gaming ve cloud9 grubun favorisiyken; galatasaray, detonation focusme ve unicorns of love birbirine denk gözüküyor.

    gruplarını 1.bitiren takımlar direkt olarak ana gruplara kalırken, 2. bitiren takımlar ana gruba kalmak için karşı grubun 4.sü ile maç yapacak. grupların 3 ve 4. takımları da birbirleriyle maç yapacak ve ana gruplara kalacak son 2 takım bu şekilde belli olacak. işimiz oldukça zor ancak milyonlarca insanın izleyeceği bu turnuvaya şampiyon olup katılmak bile galatasaray için büyük bir adım.

    maçların izlenebileceği siteler:
    https://www.twitch.tv/riotgames
    https://lolesports.com/live/worlds/riotgames
    https://www.twitch.tv/riotgamesturkish
App Store'dan indirin Google Play'den alın