• 43812
    "prim konusunun muhatabı yönetimdir ama almanya'da prim konusu hep tartışılmıştır. bu, bir kulüp takımı değil. gurur, onur gibi faktörler devreye giriyor."

    "her sözleşmede olduğu gibi benimkinde de bir tazminat maddesi bulunuyor. sözleşme sonlanırsa almanya'ya uçak biletimi federasyon alacak."

    "oyuncuların maçlarını statta izliyorum, onlarla telefonda görüşüyorum. kafamda oyun tarzını oturttum. son haftalarda ne kadar süre aldıklarına bakıp ona göre idman uygulayacağız. hiçbir oyuncunun sıkılmaya vakti olmayacak çünkü bizden çok sayıda bilgi alacaklar."

    "ekibime katılmak isteyen birçok hocadan telefon aldım. kaleci antrenörü olarak daha önce türkiye'de bulunmuş bir isimden faydalanabiliriz ama ilk 4 maç için hoffenheim'ın kaleci antrenörlerini istedik. almanya'nın en iyi ekiplerinden biri."

    "almanya u21'de tarzımız 4'lü savunmaydı ama rakibe göre 3'lü de kullandık. önümüzdeki günlerde oyuncularımın, hangi taktiğe uygun olduğunu gözlemleyeceğim ama norveç maçı çok önemli ve oyuncuların yatkınlığı hangi taktikse sahaya ona göre çıkacağız."

    "futbolda 4 önemli an vardır. topa sahip olduğunuz, topa sahip olmadığınız, topu kaptığınız ve topu kaybettiğiniz an. oyuncularımın, topu kaybettiğinde neler yapması gerektiği konusunda fikirleri olacak."

    "teknik direktörlüğe karlsruhe'de başladım, takım küme düştü. sonraki iki kulüpte de başarılı olamadım. koblenz'de 3. ligde sportif direktör oldum, yine küme düştük. sonra bochum'da yönetimdeyken ve kaiserslautern'de ceo'yken bundesliga'daydık."

    stefan kuntz
App Store'dan indirin Google Play'den alın