resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4840
    sene sanki 2015. yine vitor pereira fenerbahçe teknik direktörü oldu ve yine emre başakşehir'e geçti. bu kez teknik direktör olarak.

    2015/16 sezonu beşiktaş şampiyon olunca fenerliler hep bir ağızdan "emre kalsaydı biz şampiyon olurduk" sözünü söylediler o sezon baslayan emre'nin başaksehirde iyi performans vermesiyle beraber.

    başaksehir'in yeni teknik direktörüdür.

    fenerbahçe basaksehir emre belözoğlu üçgeni hala canlı sekilde durmaktadır. emre köprü görevi görüyor. transferlerde de bu görülüyor.*

    ancak emre 2015'te kırgın ayrılmıştı fenerden ve yine biraz kırgın ayrıldığını düşünüyorum. sezon hedefleri dışında hedef maçı fenerbahçe maçı olacaktır.

    emre'nin her seyden önce kendi kariyerini düşündüğünü düşünüyorum. ayrıca bir camiaya ait olmak istegi eski günlerdeki gibi olacağını sanmıyorum. daha akıllı, sakin kararlar verecektir. kendisi, camiası olarak basaksehir'i secse daha pragmatik bir eylem olabilir. çünkü fenerbahçe kendi efsaneleriyle zaten sürekli polemik halinde.
    (bkz: ümit özat)
    (bkz: aykut kocaman)
    (bkz: volkan demirel)
    (bkz: tuncay şanlı)

    adamlar bir gun efsane ilan edip ikinci gün kufredebiliyorlar. emre başakşehir'i alıp sürekli zirvede tutabilirse, bir kac altyapi oyuncusu çıkartır, biraz uluslararası başarı gösterirse zaten başakşehir'in istediklerini fazlasıyla sağlamış olacak. daha 10 senelik olmamış bu kulübün net şekilde efsanesi olarak anılacaktır.

    ancak tabi kendisi burada da durmayıp avrupa milli takım gibi seçenekleri tercih etmek isteyecektir. yalnız eger ki başarıli olur da feneri tercih ederse yine kendi bacağına sıkacaktır. çünkü o iklimde artık yetişmiş meyve bile çürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın