• 628
    güldük eğlendik ama lig sonuncusu durumunda olan ligimizin en kötü futbolunu oynayan bir takıma karşı şer odaklarının ağzına malzeme verdiğimiz tartışmalı bir pozisyon başlangıcıyla gelen son saniye golü ile kazanmamız kötü oldu açıkçası. bizde futbol olarak falan pek bir gelişme göremedim. rakip çok kötü olduğuna çok pozisyon bulduk ama beceriksizliğimiz devam etti. rakipler hala neredeyse kalemize her ender gelişinde kolayca goller bulabiliyor. şanssızlık da var ama. mesela yediğimiz ikinci golde bir sürü oyuncumuz arasında top geçip gitti. orada biz şut çeksek ilk adama çarpar top uzaklaşırdı.

    böyle kötü bir takıma karşı zar zor galip gelmek sevinilecek bir şey değil pek ama o takım malum takım olunca biraz keyif almadık değil.

    maçı hak ettik mi hak ettik. öyle 3. golümüz öncesi halil'in faulü var hakem 3 puanı galatasaray'a verdi algıları kasanlara bakmamak lazım. maç içerisinde maç daha erken kopabilecekken hakem yüzünden işimiz zorlaştırıldı. hakem hatalarıyla öyle ya da böyle maçı hak eden kazandı. hakem maçı doğru yönetse son dakikalara kalmazdı iş.

    malum takımın kazandığı penaltı bence penaltı değildi. penaltıyı kaçırdılar ve ilahi adalet yerini buldu. maçın kırılma anıydı o an. hem skorda geri kalmak hem de 10 kişi oynamak zor olurdu. maçın kırılma anı penaltının kaçmasıydı.

    eleştirilerimin yanında olumlu gelişme de olmadı değil. mesela zorlu bir 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçından 3 gün sonra böyle gergin bir ortamda bize karşı ekstra motivasyonu olan bir takıma karşı 3 puan almak önemliydi. psikolojik ve fizik olarak üstesinden gelebildik durumun. geri dönüş yaparak ve son saniye golüyle kazanmak takıma moral de verir. nba'da gösterişli bir smaç geldiğinde takım ve seyirci kendine gelir ve maça ortak olurdu. bu maç da bizde bu etkiyi sağlar umarım.

    sakat vermedik bu sefer. kıyısından döndük. ama berkan'a verilen bir kırmızı kart var. milli maç arası dönüşü sahamızda konyaspor'a karşı oynarken bu maç gustavo assunçao için bir fırsat maçı olacaktır. hem berkan da biraz dinlenmiş olur.

    mostafa'nın da 2 gol ile moral bulması önemliydi. forvetler gol atamadıkça gerilir ve daha çok gol kaçırır. gol atınca da rahatlayıp aslına döner. umarım mostafa için de bu böyle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın